Wist je dat...

Irene ook een kinderboekenschrijver is...?

Wat is het verband tussen ballet en varkens?

Varkens hebben twee tenen aan de voorkant van elke voet, en twee tenen aan de achterkant. Het is alsof ze op hoge hakken lopen. Inderdaad: altijd relevé! Wat ze verder goed kunnen is: ‘rondje om jezelf’. Als je zegt: ‘Streef naar twee gestrekte benen’, dan kunnen ze dat vrij aardig. Vier gestrekte benen lukt ook. En hun grootste talent is: ‘Schud los en laat alles van je afglijden’.

 

In de jazzballetles wordt niet gekletst, maar in de kleedkamer en in deze nieuwsbrief wel. En dan blijkt (natuurlijk) dat al die balletters niet alleen balletters zijn. Ik ben bijvoorbeeld freelance schrijver. Ik schrijf en redigeer voor zakelijke klanten, en als de tijd het toelaat schrijf ik voor mezelf. Ik werk aan een roman en in juli heb ik een kinderboek gepubliceerd met de titel VET STOER.

 

VET STOER gaat over de twee leukste varkens van Nederland: Rolf en Bertje. Zij bestaan echt en wonen achter mijn huis in Wieringerwaard. Grote broer Rolf is vet stoer, terwijl kleine broer Bertje bang en verlegen is. De twee kunnen niet zonder elkaar.

 

Lieve groet,

Irene van der Klugt

 

vet stoer vet stoer
IMG-20231110-WA0001 irene met de varkens IMG-20231110-WA0001 irene met de varkens