Informatie over jubileumleerlingenvoorstelling 24...

Aanvangstijden voorstelling, extra doorlopen in onze balletstudio, leerlingenbijdrage, onze  foto- en videografen, prijzen tickets, verkoop tickets, kortom alles over onze leerlingenvoorstelling 24!

24...
is de titel van onze leerlingenuitvoering op zaterdag 6 juli 2024 in theater De Kampanje in Den Helder. Niet zomaar een getal... 24…wordt namelijk een dag om nooit te vergeten. Je gaat genieten van het dansplezier van alle leeftijden en prachtige choreografieën in diverse stijlen.

Hulpouders gezocht…
Wij zoeken hulpouders die decorstukken, kostuums en rekwisieten willen maken,  een balletgroep wil begeleiden en schminken op 6 juli 2024. Iedereen die helpen wil, kan zich melden bij de docent! Hulpouders kunnen altijd 1 van de 2 voorstellingen vanuit de zaal bekijken, maar moeten dan wel een ticket kopen.

Kleding & make-up…
Informatie volgt nog.

Twee doorlopen voorstelling 24 in de balletschool...

Zaterdag 8 juni 2024,  15.00 uur, eerste doorloop
Zondag 23 juni 2024, 10.30 uur,  tweede doorloop

Let op!! Onze doorlopen worden gehouden in onze eigen studio op de balletschool. Een doorloop betekent dat we met alle groepen aanwezig zijn op de balletschool en de volgorde van de voorstelling doornemen, om zo te kijken of het allemaal mooi aansluit op elkaar en dat de leerlingen dan ook weten wanneer ze aan de beurt zijn.

Het is dan ook belangrijk dat de leerlingen deze doorlopen meedoen. Zorg dat je in trainingskleding bent of een grote tas meeneemt om je spullen in te doen, zodat dat niet kwijt raakt met zoveel dansers bij elkaar.

Vervoer op 6 juli 2024…
Het is de bedoeling dat alle leerlingen op 6 juli 2024 zelf naar De Kampanje reizen. Misschien kun je met anderen afspreken samen te reizen. Leerlingen blijven de hele dag onder toezicht van hulpouders in De Kampanje. Eerst dansen we de generale repetitie, daarna twee keer onze voorstelling. Na alle voorstellingen gaan alle leerlingen ook met eigen vervoer weer naar huis.

Onze jongste leerlingen van de dinsdag 15.15 uur van juf Lisanne gaan al ná de middagvoorstelling naar huis met eigen vervoer. Er wordt in de app -groep gecommuniceerd waar de leerlingen opgehaald kunnen worden.  

Leerlingenbijdrage € 7,50...
Of je nu 1, 2, 3 of meer lessen volgt... voor leerlingenvoorstelling 24 vragen we als leerlingenbijdrage € 7,50 per danser (m/v). Je kunt betalen met een Tikkie - betaalverzoek via een app -.  Iedereen die optreedt, krijgt na de meivakantie van de dansdocent een Tikkie in zijn balletgroep-app.  Daarmee maak je het bedrag zo over...

Aanvangstijden 24...
Theater De Kampanje, Variopoolzaal
Zaterdag 6 juli 2024 15:00
Zaterdag 6 juli 2024  18:00 
De voorstellingen van 15.00 en 18.00 uur hebben beiden geen pauze. U kunt na afloop in de foyer een drankje kopen.

Prijzen tickets 24...
12+                  € 19,50
0 t/m 12 jaar    € 15,00

Kaartverkoop 24...
Kaartverkoop voor 24  loopt via de website van Theater De Kampanje in Den Helder en start op 13 mei 2024!

Balletschool Schagen regelt foto’s en -video’s...
Van mini tot senior... alle dansers zijn tijdens de voorstelling geconcentreerd en gefocust op hun dans. Het is dan ook heel storend als opeens een trotse vader, oma of partner ons optreden filmt of fotografeert.

Filmen en fotograferen is daarom  verboden tijdens onze voorstelling! Wij hebben zelf een fotograaf en videoproducent geregeld die alle optredens en groepen filmenfotograferen en registreren.

Voor en na de voorstelling kun je beeldmateriaal bestellen. Na de voorstelling ligt er in onze balletschool ook nog een bestellijst klaar.
 

 

downloaden foto variopoolzaal downloaden foto variopoolzaal