Team Helpende handjes en klusteam

ingevoerd op 19-02-2018

Team Helpende handjes
Vorig jaar hebben we het al aangekondigd, we willen heel graag een team samenstellen met behulpzame ouders, een zogenaamd team ”helpende handjes”. Tijdens een activiteit, georganiseerd door of met de balletschool kunnen we altijd rekenen op enthousiaste ouders die ons helpen, daar zijn we ontzettend blij mee! Tot nu toe werd dat vaak op het laatste moment geregeld en het kwam eigenlijk altijd wel goed. Fijner is het, als we al weten welke ouders graag willen helpen zodat we van tevoren, via mail of Whatsapp, een ulpteam kunnen samenstellen. Het team ”helpende handjes” hoeft natuurlijk niet alleen uit moeders te bestaan maar ook hulp van vaders kunnen we goed gebruiken!
De “klussen” waar we hulp bij kunnen gebruiken zijn bijvoorbeeld:
-       vervoer van en naar optredens/voorstellingen
-       hulp bij het aankleden en de make-up van de jongere ballerina’s
-       bij de tweejaarlijkse voorstelling achter de schermen om alles in goede banen te leiden
-       het vervoer en uitrollen en plakken van onze eigen vloer bij optredens buiten de balletstudio

Daarnaast zijn we binnen het bestuur en het docententeam druk bezig met ideeën om de balletstudio van binnen een goede opfrisbeurt te geven! Hier kunnen we uw hulp ook heel goed bij gebruiken. Het idee is om in een paar weekenden een dag met een klusteam bijeen te komen en met elkaar aan de slag te gaan.
Meer informatie over deze opfrisactie komt in een volgende nieuwsbrief.

Lijkt het je leuk om deel te zijn van ons team Helpende Handjes geef je dan op via een mailtje aan: contact@balletschoolschagen.nl (mailto:contact@balletschoolschagen.nl)


Helpende handjes kleur Helpende handjes kleur