Nieuwsbericht over contributie april 2020

 

Sinds enige weken is vanwege het coronavirus en de RIVM richtlijnen het sociale leven tot stilstand gekomen. Ook de balletstudio moest hierdoor dicht, met pijn in ons dans-hart.
Het docententeam is gelijk aan de slag gegaan met creatieve oplossingen zoals het aanbieden van lessen maar dan online! Voor alle groepen zijn hiervoor via de nieuwsbrief linkjes gestuurd om deze online lessen onder de aandacht te brengen. We begrijpen dat een les volgen op die manier minder leuk en gezellig is maar voor alle groepen is er op deze manier voldoende en divers lesaanbod.

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het betalen van de contributie.
De maatregelen hebben een enorm effect op de economie en iedereen wordt hierdoor in meer of mindere mate getroffen; ook wij ontkomen hier niet aan.
In 2022 hoopt de Stichting Balletschool Schagen 50 jaar te bestaan!

Na uitvoerig overleg komen bestuur en docententeam tot het volgende voorstel.
Per april 2020 zal voor iedereen die meerdere lessen per week volgt een contributie bedrag geïncasseerd worden van maximaal 2 lessen.
Iedereen die 1 les volgt krijgt juist door de onlinelessen meer mogelijkheden in verschillende dansdisciplines en de kans om bij meerdere docenten lessen te volgen. Voor hen blijft de contributie ongewijzigd.

Op deze wijze menen wij een oplossing te hebben die voor iedereen prettig is, voor je contributie bieden wij online lessen van onze eigen docenten en we hopen hiermee de Stichting Balletschool door deze economische crisis heen te leiden.  
Heb je vragen, laat het ons weten via e-mail naar contact@balletschoolschagen.nl (mailto:contact@balletschoolschagen.nl)

Op dit moment is er nog veel onzekerheid over de maatregelen voor de komende periode. We volgen de actualiteit en de richtlijnen nauwkeurig, als er vanuit de overheid nog andere maatregelen komen dan passen wij onze plannen daarop aan. We houden jullie op de hoogte!

Voor nu blijf gezond en blijf dansen!!