Bericht van het bestuur Hello-Goodbye

Afgelopen maanden is er achter de schermen hard toegewerkt naar de overgang van een oud naar een nieuw bestuur. Deze wisseling heeft plaats gevonden per 1 januari 2021. Hoe is dat tot stand gekomen? Zoals jullie gemerkt hebben heeft het Oude bestuur de afgelopen 3 tot 4 jaar hard gewerkt aan het verduurzamen en toekomstbestendig maken van de Balletschool. Denk hierbij aan: het opfrissen van het gebouw, naamsbekendheid in en om Schagen, zonnepanelen, led-verlichting, nieuwe keuken, nieuwe verlichting en verwarming, coronaproof ventilatiesysteem en als kers op de taart in de zomervakantie van 2021 vervanging van de units (kleedkamer 2 en kostuumopslag).

Als “oud-bestuur” kijken we terug op een enerverende, leerzame en leuke periode waarin de leerlingenvoorstellingen, de Grote Clubactie, het winnen van de originaliteitsprijs van de Raboclubkascampagne en de Flashmob als hoogtepunten worden ervaren.

Nu dit alles in de steigers staat, vinden wij het tijd worden om het stokje over te dragen.

Wij heten daarom van harte welkom: Ans, Tessa, Birgitte, Tilly en Manuela en wensen hen heel veel succes en plezier toe!

Luuk, onze penningmeester, heeft aangegeven dat ze bereid is om te blijven. We wensen haar een plezierige samenwerking toe met het nieuwe bestuur.

Wij danken het docententeam voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking!

We hopen dat voor onze ballerina’s, jong en oud, de situatie rondom Covid-19 weer heel snel normaal wordt zodat iedereen de dansvitamines weer in de balletstudio kan halen!

Vriendelijke groeten,

Sandra, Arianne, Yuk-Leng en Nicole

Hello Goodbye Hello Goodbye