...maak kennis met...Luuk...onze penningmeester...

Boekhouder, 'danst' met paarden...


Hallo,

Ik ben Luuk Neuhaus, de penningmeester van de Stichting Balletschool Schagen.

Wij zijn in 2011 verhuisd van Amsterdam naar Warmenhuizen. Mijn dochter, Robin Holthuizen, was toen 8 jaar oud en zat vanaf haar 4e jaar al op ballet. Daar wilde ze graag mee doorgaan en op aanraden van haar toenmalige docente is ze bij Balletschool Schagen terecht gekomen. Allengs de jaren vorderde breidde haar lessen zich uit naar inmiddels 4 lessen per week. En ja, als je dan als ouder een paar keer per week in de koffiekamer op je dochter zit te wachten, raak je in gesprek met andere ouders waaronder 1 welke in het bestuur zat. Aangezien ik van beroep boekhoudster ben en Ina Drost, na ruim 20 jaar trouwe dienst als penningmeester, het stokje wilde doorgeven, ben ik gevraagd om deze rol over te nemen.

Zelf heb ik nooit aan ballet gedaan. Wel heb ik vroeger met mijn paard dressuur gereden, het ballet van de paardensport zeg maar. Deze 2 disciplines liggen niet ver uit elkaar. Ik kan dan ook met hetzelfde plezier en ontzag kijken naar een mooie balletoefening als naar een Passage of Piaffe van een paard met haar of zijn ruiter.

Samen met iedereen hoop ik op een spoedige opening van onze mooie, met dank aan de gemeente Schagen, verbouwde, nog duurzamere dansstudio en op het weer mogen uitvoeren van voorstellingen zodat we allemaal weer kunnen genieten van dans en de vorderingen en mooie prestaties die al onze leerlingen neerzetten.

foto luuk foto luuk