... maak kennis met Tessa...onze secretaris...

(Gerechts)secretaris, danste als vlinder in De Vuurvogel...

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tessa Jelierse, 33 jaar oud, en sinds 1 januari van dit jaar de secretaris van de balletschool. Een toepasselijke functie, aangezien ik werkzaam ben bij de rechtbank als juridisch medewerker, wat in de wandelgangen nog steeds (gerechts)secretaris wordt genoemd. Ik ben geboren en opgegroeid in Schagen. Sinds 2017 woon ik met mijn partner Kevin in Schagerbrug, waar onze dochter Sara van bijna drie is geboren. Inmiddels is een tweede kindje onderweg.  

 

Als klein meisje ben ik met klassiek ballet begonnen, eerst bij Anette en later Jantine. Mijn eerste voorstelling in De Kampanje was als vlindertje in “De Vuurvogel”. Heel wat jaren later was het ook tijdens een van de leerlingenvoorstellingen dat ik viel voor jazz en de overstap maakte. Ik heb in mijn leven een paar jaar dans gemist, om eens iets anders te proberen en daarna omdat ik voor mijn studie naar Groningen verhuisde. Eenmaal terug in Schagen begon het al snel weer te kriebelen. Naast ballet heb ik met Kevin ook een paar jaar stijldansen gedaan en later kizomba, wat ik in de toekomst nog eens hoop op te kunnen pakken.

 

Op dit moment volg ik nog les bij Jantine op woensdagavond en bij Anette op donderdagavond. Twee heel verschillende groepen, maar even gezellig. Dans verbindt ons, maar iedereen is ook daarbuiten zo betrokken bij elkaar! Ik kijk ernaar uit dat we elkaar weer in de studio kunnen zien en we weer voluit mee kunnen doen met de fijne oefeningen en heerlijke dansen van onze professionele en enthousiaste docenten.

Hopelijk tot snel!

 

 

 

 

 

foto Tessa foto Tessa