... maak kennis met Christel... onze multitasker die zorgt dat de balletschool er schoon, fris en representatief uitziet...

Tassenontwerper, eigenaar conceptstore

EVEN VOORSTELLEN……..

Ik ben Christel Knipper. Ik zorg ervoor dat jullie balletschool er schoon, fris en representatief uit ziet. Ik werk alle ochtenden in jullie balletschool maar het kan zo maar zijn dat je mij een keer op een ander tijdstip tegen komt. Misschien dat je mij al een keer bent tegengekomen.

Zelf ben ik ook gek op muziek en dansen. Sinds jaar en dag volg ik sportieve lessen met muziek en choreografie zoals Steps en Zumba en probeer ik met mijn partner het Salsadansen onder de knie te krijgen. Sinds januari 2020 volg ik in “mijn eigen balletschool” op maandagochtend jazzballet bij Jantine. Ik wordt er blij van en put veel energie uit muziek en dans. Net als jullie waarschijnlijk.

Mijn werkzaamheden in de balletschool kan ik super goed combineren met mijn andere passie. Ik ontwerp tassen van gerecycled leer en heb een kleine concept store in het dorp Winkel. In deze concept store verkoop ik ook mijn eigen tassen. 

Ik hoop dat we weer snel live kunnen dansen in onze mooie studio, die jullie nog steeds niet hebben mogen bewonderen. Daar gaat hopelijk snel verandering in komen.

Swingende groetjes, Christel

 

christel-foto (002) christel-foto (002)