... maak kennis met Manuela, ons bestuurslid...

Beheert onder andere het gebouw, vindt iedere les een feestje...

Ik ben Manuela Baken. Als klein meisje ben ik begonnen bij Rina en heb van begin af aan genoten van het dansen, de muziek, het feit dat iedereen gezien werd, de uitvoeringen, als verrassing een hele les op muziek van Grease mogen dansen (gewoon een feestje), eigenlijk alles. In het begin in een gymzaal en later in de balletschool.

Het was een hele vooruitgang om niet meer een grote raampartij voor je te hebben, maar spiegels waarin je de andere mensen om je heen ook kon zien. Dit gaf/geeft mij het gevoel dat je samen danst.  Toen ik het advies kreeg om ‘tijdelijk’ over te stappen naar jazzballet bij Anette, vond ik dat eerst helemaal niks.

Tot het moment van de eerste les, ik kwam erachter dat ik hetzelfde blije gevoel kreeg als toen ik mocht dansen op de muziek van Grease. Sindsdien ben ik helemaal om. Nog steeds heb ik iedere les het gevoel van een feestje, zelfs tijdens de zoomlessen. Dit komt waarschijnlijk ook omdat ik altijd met hele leuke mensen om me heen heb mogen dansen.

Sinds januari zit ik in het bestuur van de balletschool en ga ik onder andere over het gebouwbeheer. Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben zijn we nu volop bezig met de voorbereidingen om de unit leeg te halen. We zijn heel blij dat de gemeente Schagen besloten heeft om de oude unit te vervangen voor een nieuwe. Voordat ik in het bestuur zat heb ik er eigenlijk nooit echt opgelet, maar deze is echt af.

In de zomervakantie wordt de oude weggehaald en de nieuwe geplaatst. Na de vakantie staat er dan mooie nieuwe unit met een grotere ruimte voor al onze kostuums. Dus in de vakantie is er genoeg te doen om ervoor te zorgen dat de balletschool weer helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen. Zodat we met zijn alle weer een heerlijk dansjaar tegemoet gaan!

Fijne vakantie allemaal!

foto manuela foto manuela