... maak kennis met Tilly...ons bestuurslid...

Bestuurslid, communicatie en PR

Geboren in Rotterdam, drie dochters en een zoon…

Klassiek ballet, jazz ballet, fietsen, lezen, schrijven, skiën, wandelen, zeilen en reizen... met een camper door Nieuw Zeeland, de VS, zeilend naar Bretagne, de Middellandse Zee,  Scandinavië, Zuid Engeland, op de fiets naar Zwitserland. Dat reizen is me al jong bijgebracht... 4 maanden oud namen mijn ouders mij in de zijspan van hun scooter al mee van onze woonplaats Rotterdam naar familie in Doetinchem.
 

Balletlessen wilde ik als kind al graag, maar mijn lieve én verstandige moeder raadde me dat af… geen ritme- en coördinatiegevoel. Veel later toen ik mijn oudste dochter naar haar balletles bracht, las ik in de kleedkamer dat er ook balletles zou komen voor beginnende volwassenen. Dus stond ik opeens toch in de  toen net nieuwe balletstudio in eerste positie aan de barre bij Rina.
 

Door studie, ziekte van mijn tweede dochter en werk kon ik de lessen in de middag niet meer volgen Tot een vroeger balletmaatje me vertelde dat er nu ooks avonds een klassieke les voor beginners werd gegeven door Jantine… Onbeschrijflijk om op de betoverende muziek van Tsjaikovski te sterven als een zwaan. Die  klassieke les volg ik nog steeds. Daarna ben ik met mijn oudste dochter ook jazz-lessen gaan volgen bij Anette.  Verleidelijke choreografie op de zwoele muziek van Caro Emerald. Ook die jazz-les volg ik nog steeds.
 

Ook mijn jongste dochter kreeg les van Jantine. Heel speels leerde Jantine haar en andere balletkleuters de klassieke passen. Voor de leerlingenvoorstelling reden we met twee bussen vol kinderen  naar de Schouwburg in Den Helder waar iedereen werd omgetoverd in een kleurrijke bloem, bij, boom of zeemeermin en het toneel tot spectaculaire decors.
 

Als een bloem het toch een beetje spannend vond, raadde Jantine aan om even bij de schouwburg te gaan kijken… Daar bleek schouwburg gewoon een theater  en publiek een verzamelwoord voor heel veel  oma’s, papa’s, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes…
 

Natuurlijk ben ik nog steeds geen natuurtalent, maar dankzij de inspirerende  muziek, deskundige lesopbouw, adembenemende choreografieën, professionele begeleiding, warme sfeer en boeiende lessen van Rina, Anette, Jantine, Chloë, Karen en andere docenten die  invielen bij Balletschool Schagen, maak ook ik nog vorderingen… Dansen houdt me lenig, fit, soepel, sterk en vrolijk!

Oh ja, ik werk als Wmo-consulent bij de gemeente Wassenaar en ben tekstschrijver…

 

 

 

tilly zomer 2018 tilly zomer 2018