Rabobank doneert € 2000,- voor Het Bal...

Super verrast door deze donatie omdat kosten voor een voorstelling snel oplopen...


Harry Nieuwenhuizen, directeur Coöperatieve Rabobank verwoordt het zelf zo:

’Als Rabobank staan we midden in de samenleving en dragen we graag bij aan de ontwikkeling van die samenleving. We stimuleren de vitaliteit van lokale gemeenschappen en we steunen vele maatschappelijke initiatieven.

Het doet mij daarom plezier te kunnen meedelen dat stichting Balletschool Schagen een donatie van

€ 2.000,- ontvangt. De donatie van Rabobank Kop van Noord-Holland vindt plaats onder de volgende voorwaarden: het genoemde bedrag wordt aangewend voor de voorstelling in de Kampanje. (...) Altijd leuk om goed nieuws te horen van je club!’

 

Kosten voor een voorstelling lopen snel op, zoals huur bussen, huur De Kampanje, licht en geluid, programmaboekje. Met dit bedrag hebben we tule en ander materiaal voor kostuums gekocht en een professionele videoregistratie van onze jubileumleerlingenvoorstelling laten maken.

Zo kunnen alle leerlingen en docenten deze topdag in beeldschone kostuums  zo vaak ze willen herbeleven... laaiend enthousiast publiek, oorverdovend applaus, stralende docenten, voortreffelijke pers, een warme, betrokken sfeer en allemaal blije dansers van 4 tot 85 jaar!






 

jurk asseposter jurk asseposter