... maak kennis met Saskia....onze nieuwe penningmeester....

Ontwerper balletkostuums, financieel-administratief talent...

Ik ben Saskia Meereboer en heb per 1 juni  2023 het penningmeesterschap van de Balletschool overgenomen van Luuk Neuhaus. Ik kom al heel wat jaren tussen de deur bij Balletschool Schagen maar ben waarschijnlijk niet voor iedereen een bekend gezicht. Onze oudste dochter ging ongeveer 22 jaar geleden op balletles ging bij Jantine. Zij heeft geen lange carrière gemaakt als ballerina want na één voorstelling is zij weer gestopt met ballet. Later heeft zij nog aantal jaar jazzballet gevolgd bij Jantine.

Onze zoon won met zijn klas de Streetdance-kampioenschappen en wilde wel graag op dansen. De Balletschool heeft toen het jaar daarop streetdance gegeven aan een enthousiaste groep jongens en zij kregen les van een stoere streetdancedocent uit Amsterdam. Na de voorstelling is hij bij de Balletschool gestopt en heeft hij tot z’n 19e met veel plezier in Den Helder gedanst.

Onze jongste dochter is vanaf haar 4e enthousiast lid van de Balletschool. Ze is gestart bij Jantine en in de loop van de jaren heeft zij bijna alle lessen die zij kon volgen op de Balletschool gevolgd. Op een gegeven moment was zij wel 6 dagen in de week op de Balletschool te vinden. Op dit moment studeert zij in Utrecht en volgt ze in Utrecht balletles en maakt zij in Schagen onderdeel uit van Pardans.

Na mijn middelbare school heb ik een coupeuse opleiding gevolgd. Na mijn opleiding heb ik gewerkt in een atelier waar balletkleding gemaakt werd. Vanuit deze achtergrond help ik al heel wat jaartjes mee de leerlingen van de Balletschool aan te kleden voor de voorstellingen. Ik heb 12 jaar gewerkt als financieel-administratief medewerker en op dit moment werk ik als salarisadministrateur bij een grote instelling in Heerhugowaard.  

In mijn vrije tijd naai en knutsel ik graag, verder werk ik met veel plezier in de tuin, wandel veel, fiets naar mijn werk en ik doe aan yoga.

Graag wil ik Luuk bedanken voor het vele werk wat zij de afgelopen jaren heeft verricht voor de Balletschool. Luuk heeft de administratie voor de Balletschool goed op poten gezet.

FOTO SASKIA FOTO SASKIA