... maak kennis met... Isa...onze docent dans...

Podiumbeest bij Aya, sterke performer...

Ik ben Isa van Hees en ik ben 21 jaar oud. Ik ben afgestudeerd van het stedelijk Dalton college Alkmaar en heb in 2022 mijn propedeutisch diploma behaald in Cultureel Erfgoed aan de Reinwardt Academie. In 2017 ben ik begonnen met de vooropleiding 5o’clock class in Amsterdam en in 2022 heb ik dit afgerond. Op dit moment studeer ik Docent Dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Ik hou van het vrije dansen, zoals modern, contemporary en urban! Daarnaast geniet ik ook van de technische stijlen zoals ballet!  Bij Balletschool Schagen zal ik de lessen prè-ballet, modern en urban mix geven. In mijn les gaat het er om dat we samen zijn, samen genieten, van elkaar kunnen leren en met elkaar een veilige sfeer creëren!

Naast lesgeven en school sta ik zelf ook veel op het podium. Als klein meisje droomde ik er van om een uitvoerende danseres te zijn, en nu is dat werkelijkheid. Van samenwerkingen met 5o’clock en het conservatorium tot dansen voor het Gala van de Wetenschap in het Internationale Theater Amsterdam en samenwerken met choreografe Katrien Gramelsberger voor Danstheater Aya. En in de toekomst hopelijk nog veel meer! 

IMG-20230619-WA0000 (002) foto isa IMG-20230619-WA0000 (002) foto isa